Nikolaj Coster-Waldau i rollen som Jamie Lannister.
Nikolaj Coster-Waldau i rollen som Jamie Lannister.

Annonse


Slik tror Game of Thrones-stjernen at lekkasjene kan stanses

HBO ble for få uker siden rammet av et massivt dataangrep der hackerne stjal med seg 1,5 terabyte med data. Blant informasjonen lå manus for Game of Thrones-episoder, men også kontaktinformasjon til flere av skuespillerne.

Mye arbeid til ingen nytte
Danske Nikolaj Coster-Waldau, spiller Jaime Lannister serien, kommenterer nå angrepet overfor Entertainment Weekly, samtidig kommer han med det han mener er en løsning på manuslekkasjen.

Skuespilleren forteller at produsentene har gjort mye jobb for å sikre at informasjon ikke lekkes. Manus blir for eksempel sendt via e-post.

– Vi ble nødt til å sette opp mange e-postkontoer. Disse måtte sjekkes tre og fire ganger. All dette, ikke sant? Og selvsagt kom dette store angrepet, sier han til nettstedet.

Annonse
Mer om lekkasjene: Flere episoder lekket, men HBO lar seg ikke rikke.

Vil kvitte seg med alt det digitale
Videre forteller dansken om øyeblikket da han og de andre skuespillerne fikk vite at den personlige kontaktinformasjonen deres var på avveie

– Da ble vi ringt opp. «De har all informasjonen din, og vi vet ikke hva som kommer til å skje.» Hva mener du med at dere ikke vet hva som kommer til å skje? «Vel, vi vet ikke hva som kommer til å skje, men de har alt.» OK, kjempebra, sier Coster-Waldau til Entertainment Weekly. Han kommer samtidig med et forslag til hvordan lekkasjen kan stoppes.

– Bare gi oss fysiske kopier i stedet for alle disse e-postene, sier han.

I tillegg manus og kontaktinformasjon, har også to episoder fra denne sesongen blitt lekket i forkant av den offisielle visningen. Ingen av episodelekkasjene har tilknytting til hackerangrepet. Det ene var en blemme fra HBO selv.

 

Kilde:
Entertainment Weekly

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse