Fire personer er pågrepet etter Game of Thrones-lekkasje.
Fire personer er pågrepet etter Game of Thrones-lekkasje.

Annonse


Fire personer pågrepet i India etter Game of Thrones-lekkasje

Indisk politi har pågrepet fire personer i Mumbai som er mistenkt for å ha lekket en episode av Game of Thrones før den ble sluppet på TV og lovlige strømmetjenester.

Fire personer pågrepet
CNN skriver at de pågrepne har tilknytting til Star India som har rettighetene til den populære serien i landet. Politiet har frem til 21. august med å ta ut siktelse mot mennene.

Tre av personene er ansatt i Prime Focus Technologies, et uavhengig selskap som håndterer dataene til Star India. Akbar Pathan i Mumbai-politiet sier overfor CNN at den siste personen er tidligere ansatt i selskapet.

– Det er første gang i selskapets historie at noe slikt skjer. Vi er dypt takknemlige til politiet for deres raske og effektive handlinger, sier Star India i en pressemelding.

Annonse
Ny episode lekket
Lekkasjen av den fjerde episoden av den inneværende sesongen skjedde få dager etter at HBO ble rammet av et omfattende dataangrep, men de to sakene har ingen tilknytting til hverandre.

Twitter-kontoen Watchers on the Wall melder for øvrig i dag at også den sjette episoden, som ikke sendes før natt til mandag norsk tid, også har lekket til nett. Det ser ut til at HBO Spain har publisert episoden og at noen rakk å snappe den opp før den ble fjernet. HBO har så langt ikke kommentert hendelsen.

Trå varsomt på enkelte nettsider hvis du ønsker å unngå eventuelle avsløringer.

 

Kilde:
CNN

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse