Google Pixel har fått mye skryt for HDR+-funksjonen, og nå kan alle med snapdragon-prosessorer bruke den selv.
Google Pixel har fått mye skryt for HDR+-funksjonen, og nå kan alle med snapdragon-prosessorer bruke den selv.

Annonse


Last ned Google Pixel-kameraet med HDR+ til din Snapdragon 835-mobil

Google har fått mye skryt for kameraet i Pixel-telefonen sin, mye takket vare HDR+-funksjonen som fyller inn masse detaljer i bildene.

HDR+ ligger i programvaren
Dette er imidlertid ikke noe som liger i selve kameraet, men finnes som en programvarefunksjon i Googles telefoner.

Nå kan denne programvaren brukes av alle som har en Snapdragon 820, 821 eller 835-prosessor i mobilen sin, hvis du er villig til å bruke betaprogramare.

HDR+-funksjonen ble portet fra Google Camera-appen fra den tredje Android O-betaen fra juni i år av utvikleren B-S-G, som har postet APK-filen til Android Filehost slik at alle kan bruke den.

Annonse
Testet på flere telefoner
XDA har testet programvaren på en LG G6, OnePlus 3, OnePlus 3t, OnePlus 5 og en Galaxy S8 og kan bekrefte at den virker på alle telefonene, samt at den ikke inneholder noen skadelige elementer.

Å bruke APK-filer på telefonen innebærer imidlertid at du omgår Play Store, og at de ikke har passert noen kvalitetskontroll fra Google sin side – samtidig som utvikleren sier klart fra at dette er beta-programvare.

Tok to kvelder
Ifølge B-S-G emulerer programvaren en Nexus 6-telefon, og det tok ham to kvelder for å få programvaren til å virke på andre telefoner enn Google sine.

Fremover er planen å få den til å virke på frontkameraet, og etter det sier B-S-G at han skal ta et dypdykk for å forbedre bildekvaliteten.

Her kan du laste ned HDR+-programvaren.

Kilde
XDA

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse