Hackere skal igjen ha fått tilgang på Game of Thrones-materiale.
Hackere skal igjen ha fått tilgang på Game of Thrones-materiale.

Annonse


HBO hacket igjen. Angriperne har lekket nye Game of Thrones-hemmeligheter

Det er ikke gått mer enn en uke siden HBO hacket og flere terabyte med data ble stjålet. Nå har hackere igjen fått tilgang til Game of Thrones-hemmeligheter.

Angrepet igjen
Nyhetsbyrået AP melder at en person som kaller seg «Mr. Smith» har publisert flere filer tilhørende HBO, og at flere av disse stammer fra den populære TV-serien. Informasjonen hackerne skal ha fått tilgang til inkluderer også interne dokumenter og e-poster, samt telefonnumre og e-postadresser tilhørende flere av skuespillerne.

Lekkasjen inneholder blant annet manusene fra fem Game of Thrones-episoder, som inkluderer en kommende episode, skriver AP.

«Vi har klart å hacke oss inn i et stort nettverk … HBO var et av de vanskeligste målene, men vi klarte det til slutt (det tok rundt seks måneder)», står det i en video gruppen har lagt ut, melde The Hollywood Reporter.

Annonse
Krever løsepenger
Gruppen forlanger nå at HBO blar opp flere millioner dollar i løsepenger for at de ikke skal lekke mer av den stjålne informasjonen.

Få dager etter forrige ukes hackergruppe, ble den fjerde episoden av den innværende sesongen av Game of Thrones lekket i forkant av TV-visningen. Ifølge rapportene stammer ikke episodelekkasjen fra det foregående angrepet.

 

Kilder:
AP,
The Hollywood Reporter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse