«The Forgotten Sepulcher» er kanskje det mest avanserte Quake-kartet noensinne.
«The Forgotten Sepulcher» er kanskje det mest avanserte Quake-kartet noensinne.

Annonse


Dette kartet er 60 ganger mer avansert enn de originale Quake-kartene

Simon «»Sock O’Callaghan og Henrik «Giftmatcher» Oresten, to nivådesignere for Quake, har lansert det som kanskje er det mest intrikate Quake-kartet noensinne.

Mye mer avansert
Kartet går under navnet «The Forgotten Sepulcher» og er en nyversjon av det originale Quake-kartet «E1M3: The Necropolis».

Mens det originale kartet består 1000 «blokker», har «The Forgotten Sepulcher» 60 000 av dem, og dette er mulig takket være id Software som har publisert kildekoden til spillet i tillegg til nye oppdateringer til spillmotoren. Dermed kan nivådesignerne gjøre ting med spillet som ikke var mulig i 1996.

«Denne lanseringen overgår flere begrensninger, og den eneste motoren som er i stand til å kjøre den er en modifisert versjon av Quakespasm og Quakespasm-spike», skriver designerne om nedlastningen.

Annonse
Omfattende nyversjon
«The Forgotten Sepulcher» er ikke bare usedvanlig detaljert sammenlignet med andre Quake-kart, det består også av 297 monstre og fiender som må nedkjempes. De eventyrlystne har også mye å se frem til – kartet har nesten 90 hemmeligheter liggende skjult rundt.

Oresten sier til PC World at han egentlig bare ønsket å lage en ny versjon av det originale E1M3, men at O’Callaghan ønsket å bygge videre på det med flere monstre, våpen, verktøy og forbedringer til motoren.

Resultatet kan du se under:

https://youtube.com/watch?v=K8JWgsz8-lQ

 

Kilde:
PC Gamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse