Foxconn har avslørt at de skal bygge LCD-fabrikk i USA.
Foxconn har avslørt at de skal bygge LCD-fabrikk i USA.

Annonse


Dette er hva Trump snakket om angående Apples fabrikker i går: Foxconn skal investere nesten 80 milliarder kroner

Ifølge Recode har Apple og Foxconn kommet til enighet om å bygge en TV-panel-fabrikk i Wisconsin i USA.

Spytter inn 79 milliarder kroner i ny LCD-fabrikk
Gårsdagens nyhet fra Trump
angående Apple, var at selskapet ifølge ham skal bygge tre fabrikker.

Nå er en av dem avslørt: en 10 milliarder dollar investering i fabrikken i løpet av fire år som i første omgang skal produsere paneler for TV-er, men Apple skal altså også være villig til å investere i fabrikken, så man skal ikke se bort ifra at iPhone- og iPad paneler vil kunne produseres der om ikke så lenge. Kanskje iMac-skjermene også?

Fabrikken vil skape minst 3000 arbeidsplasser i første omgang, men Trump-administrasjonen tror hele 13 000 arbeidsplasser vil kunne skapes i Staten etter hvert, samtidig som denne første planen er en rekke i en større satsing på flere fabrikker i andre deler av USA.

Annonse
 

Kilder:
Recode
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse