MacBook-eiere som sliter med batteritiden, opplever å motta ny maskin fremfor nytt batteri.
MacBook-eiere som sliter med batteritiden, opplever å motta ny maskin fremfor nytt batteri.

Annonse


MacBook-eiere fikk ny maskin på grunn av manko på batterier, men nå er det slutt

Hvis man er AppleCare-kunde kan man få byttet batteriet på MacBooken sin hvis det er i ferd med å bli slitt.

Oppdatert, 17:50:

MacRumors melder nå at Apple gjør sitt for å skaffe komponenter i stedet for å bytte til en ny maskin for kunden.

Opplever batterimangel
MacRumors rapporterer at personer med eldre MacBooker opplever å få nye maskiner fremfor nytt batteri når de sender inn maskinen sin for batteribytte. Årsaken skal være fordi Apple opplever forsinkelser i leveringen av nye batterier.

Annonse
Selskapet skal ha opplyst til butikkansatte verden rundt at det er vanskelig å få tak i batterier til enkelte eldre MacBooker. Det gjelder spesielt MacBook fra tidlig 2012 og fra midten av 2013. Ifølge et direktiv MacRumors har fått tilgang til, opplyser Apple om at MacBookene skal erstattes med liknende modeller i stedet for et batteribytte.

Fikk splitter ny MacBook Pro
Hvilke modeller kundene mottar erstatningsmaskiner virker å variere. En Reddit-bruker skriver at en MacBook Pro 15″ fra 2012 ble erstattet med en MacBook Pro fra 2017, men dette ser ut til å tilhøre sjeldenheten. Dog var riktignok ikke denne maskinen en del av AppleCare og brukeren betalte 199 dollar for å få erstattet batteriet, men kunden fikk altså en ny PC i stedet.

 

Kilder:
MacRumors
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse