Vil Xbox One X klare å selge bedre enn Playstation 4 Pro, eller bryr ikke kundene seg om, eller klarer de ikke se forskjell, på ekte og falsk 4K? Innholdet er det som til syvende og sist vil bestemme en vinner, tror vi.
Vil Xbox One X klare å selge bedre enn Playstation 4 Pro, eller bryr ikke kundene seg om, eller klarer de ikke se forskjell, på ekte og falsk 4K? Innholdet er det som til syvende og sist vil bestemme en vinner, tror vi.

Annonse


ITavisen leserne stemte for Xbox One X

Det er sommer og rolig før høstlanseringene braker løs. Det kan være en fin tid å planlegge på.

54 prosent skal handle Xbox One X
Microsofts kommende konsoll, Xbox One X, som lanseres til 4999 kroner 7. november, kan snart forhåndsbestilles, og i hvert fall i USA kan det tenkes at det vil være tilbud på pakker med konsollen og en 4K HDR TV som med S-modellene. Phil Spencer, Xbox-sjefen, har hintet i den retning.

Men, vi spurte ITavisens lesere på vår Twitter om de kunne ønske seg en Xbox One X, og nå er tallene her, basert på 108 stemmer. Det er gladnyheter for Microsoft.

Men hva planlegger Sony, for noe skal de og må de følge opp med, men med hva, og når? Playstation 4 Pro kom lenge før Xbox One X, men er heller ikke like kraftig og oppsklarer til 4K ved hjelp av smarte teknikker, mens Xbox One X kjører spillene i ekte 4K-oppløsning og med 4K-teksturpakker.

Annonse

Eller stem med Twitter:

Tallene er fin lesning for Microsoft denne runden, men la oss prøve en ny avstemming:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse