Disse hodetelefonene tilpasser lyden basert på en frekvenstest.
Disse hodetelefonene tilpasser lyden basert på en frekvenstest.

Annonse


Disse hodetelefonene tilpasser lyden etter hørselen din

Er du ikke fornøyd med lyden i dine nåværende hodetelefoner, kan det kanskje vært lurt å sjekke ut et par som tilpasser lyden basert på hørselen din.

En tilpasset lydopplevelse
TechCrunch har testet H2 – utviklet av det israelske oppstartsselskapet Even – som gjør nettopp dette. Første gang man tar i bruk hodetelefonene gjennomføres en lydtest for å finne ut hvilke frekvenser du kan høre i hvert øre.

Resultatet settes sammen til en lydprofil kalt «EaPrint».

«Algoritmen forstår de øvre og nedre begrensningene dine for ulike lydfrekvenser. H2-hodetelefonene sender deretter lyd basert på frekvensene du hører best», forklarer nettstedet.

Annonse
– Stor forskjell
TechCrunch skriver at H2 leverer god og balansert lyd med «EarPrint» avslått, men så fort funksjonen aktiveres endres lydopplevelsen helt.

«Sangene er mer intime, klare og veldig balanserte, med bass akkurat der jeg ønsker det. Jeg kan nyte musikk fra artister som Lana Del Ray til Playboy Carti uten å høyne volumet for å kompensere for mangelen på bass eller diskant», skriver TechCrunch og legger til at en annen person kanskje vil oppleve oppsettet som intens.

«Følg med, Sony, Bose, Sennheiser og andre: fremtiden til personlig lytting kan komme til å involvere å lage sin egen, personlige lydprofll som er basert på hørselen din», konkluderer nettstedet.

 

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse