Acer Swift 3 blir trolig en av de første bærbare med Intel Coffee Lake.
Acer Swift 3 blir trolig en av de første bærbare med Intel Coffee Lake.

Annonse


Acer kan bli første PC-produsent med Intel Coffee Lake-prosessorer

Intel Coffee Lake blir den åttende generasjonen med Core-prosessorer fra Intel og er arvtakeren til Kaby Lake som ble lansert i fjor.

Acer først ut?
Under Computex-messen tidligere i år bekreftet Intel at prosessorserien blir lansert mot slutten av det inneværende året, og nå kan den første modellen med den kommende CPU-en være avslørt.

Acer har åpnet for forhåndsbestillinger på en ny Swift 3-PC. Under konfigurasjonen av maskinen kan man utstyre den med Coffee Lake-prosessoren Core i5-8250U. Den siste bokstaven avslører at det er snakk om en strømgjerrig utgave, men den er langt kraftigere enn dagens U-modeller.

Denne modellen kan utstyres med en Coffee Lake-prosessor.
Denne modellen kan utstyres med en Coffee Lake-prosessor.

Les også: Så mye råere blir laptop-ytelsen med Coffee Lake.

Annonse
Dobler antall kjerner
For det første har denne U-modellen fire kjerner mot to kjerner som befinner seg i de nåværende prosessorene. I tillegg har den en basishastighet på 1,6 GHz som økes til 3,4 GHz i turbo. i5-8250U kan også skilte med 6 MB L3-cache.

Når Acer Swift 3 eventuelt blir tilgjengelig, er ikke kjent, men Coffee Lake-brikkene forventes ikke før det fjerde kvartalet i år.

Coffee Lake er den fjerde generasjonen til Intel som er bygget på en 14 nm-prosess. Selskapet forventes å gå over til en 10 nm-prosess med Cannon Lake som også forventes i år og åpner opp for virkelig tynne PC-er.

 

Kilde:
Laptop Media

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse