For Honor har blir kritisert for en rekke forhold, men Ubisoft nekter for at det er få som spiller det.
For Honor har blir kritisert for en rekke forhold, men Ubisoft nekter for at det er få som spiller det.

Annonse


Benekter lave spillertall for For Honor

Sverdspillet For Honor hadde en god lansering, ble godt omtalt av ITavisen og hadde i begynnelsen også mange spillere på Steam.

Var på topp 10-liste ved lansering
Da spillet ble sluppet gikk det inn på Steams topp 10-liste og hadde 39 000 spillere i timen, men uken etter var dette nede i 15 000 spillere – som er en reduksjon på 62 prosent, skrev Githyp.

I ettertid har For Honor blitt kritisert for en rekke problemer, som dårlig serverstabilitet, dårlig balanse og urettferdige priser på mikrotransaksjonene i spillet, melder Gamerant.

– Har mange spillere
Under en nylig livestream fra Ubisoft om For Honors siste oppdatering, sa imidlertid Ubisofts Community Developer Eric Pope at det fortsatt er mange som spiller spillet:

Annonse


– Vi har mange spillere iFor Honor – tro det eller ei, falske nyhetsfolk, vi har mange spillere i For Honor – å rulle den ut til.

Han gikk ikke i detaljer om nøyaktig hvor mange spillere spillet har, men Steam-tallene er tross alt ikke alt, og ettersom mange spiller via uPlay kan det godt kan tenkes at det finnes flere spillere der.

Forsøkte å rette opp
Etter klagene har Ubisoft forsøkt å få spillerne tilbake ved å tone ned mikrotransaksjonene og ved å legge til nye karakterer, uten at det ser ut til å ha stagget kritikken.

I vår test av For Honor noterte vi også den gang at serverne ikke var på topp.

Her kan du se Eivind spille For Honor.

Kilder
Gamerant
Githyp

Annonse