Hopp til navigasjon Hopp til innhold
For Honor har blir kritisert for en rekke forhold, men Ubisoft nekter for at det er få som spiller det. (Ill.: Ubisoft)

Benekter lave spillertall for For Honor

Spill: Spillet er kritisert for en rekke problemer.

Sverdspillet For Honor hadde en god lansering, ble godt omtalt av ITavisen og hadde i begynnelsen også mange spillere på Steam.

Var på topp 10-liste ved lansering
Da spillet ble sluppet gikk det inn på Steams topp 10-liste og hadde 39 000 spillere i timen, men uken etter var dette nede i 15 000 spillere – som er en reduksjon på 62 prosent, skrev Githyp.

I ettertid har For Honor blitt kritisert for en rekke problemer, som dårlig serverstabilitet, dårlig balanse og urettferdige priser på mikrotransaksjonene i spillet, melder Gamerant.

– Har mange spillere
Under en nylig livestream fra Ubisoft om For Honors siste oppdatering, sa imidlertid Ubisofts Community Developer Eric Pope at det fortsatt er mange som spiller spillet:

– Vi har mange spillere iFor Honor – tro det eller ei, falske nyhetsfolk, vi har mange spillere i For Honor – å rulle den ut til.

Han gikk ikke i detaljer om nøyaktig hvor mange spillere spillet har, men Steam-tallene er tross alt ikke alt, og ettersom mange spiller via uPlay kan det godt kan tenkes at det finnes flere spillere der.

Forsøkte å rette opp
Etter klagene har Ubisoft forsøkt å få spillerne tilbake ved å tone ned mikrotransaksjonene og ved å legge til nye karakterer, uten at det ser ut til å ha stagget kritikken.

I vår test av For Honor noterte vi også den gang at serverne ikke var på topp.

Her kan du se Eivind spille For Honor.

Kilder
Gamerant
Githyp

Stikkord: forhonor, Spill