Demonteringen av Galaxy Note Fan Edition viser at den er helt like Note 7 - utenom batteriet.
Demonteringen av Galaxy Note Fan Edition viser at den er helt like Note 7 - utenom batteriet.

Annonse


Note Fan Edition har mindre batteri, er ellers identisk med Note 7

Produktfikserne på iFixit har behørig demontert Note Fan Edition, og konklusjonen er ikke spesielt overraskende.

Samme som Note 7
Galaxy Note Fan Edition er en helt standard Galaxy Note 7-telefon med et par endringer på batteriet, fant de ut.

Det var akkurat batteriet som førte til at skandaletelefonen Note 7 selvantente i flere sammenhenger, som det ble så mange tilfeller av til slutt av Samsung måtte tilbakekalle telefonen.

Batteriet var for stort til plassen det hadde fått internt i telefonen, som gjorde at det ikke var nok rom rundt varmeforseglingen på utsiden av batteriet og de interne komponentene.

Annonse
Dette førte til at elektrodene på innsiden krympet, som svekket speparasjonen mellom elektrodene og førte til kortslutninger, skriver Wired i sin forklaring av hva som skjedde med Note 7-brannene.

Fysisk mindre batteri
iFixits demontering av Note Fan Edition viser at Samsung har lært av fadesen med Note 7, og at batteriet ikke bare har mindre størmkapasitet (12,32 watt-timer mot Note 7s 13,48 watt-timer) – det er også fysisk mindre.

Dette skulle føre til at det er mer enn nok plass rundt batteriet til at dette ikke vil lide samme skjebne som Note 7.

Nøyaktig lik
Ellers fant iFixit at resten av telefonen var nøyaktig den samme telefonen som Note 7. Ingen raskere prosesorer, utvidede brikkesett, eller overraskelser.

Den «nye» telefonen Galaxy Note Fan Edition ble sluppet i et begrenset volum til kunder i Sør-Korea på forrige fredag, og ble raskt utsolgt flere steder.

Det er uklart om Note Fan Edition vil lanseres i andre markeder, men hvis utrullingen av 400 000 telefoner går bra i Sør-Korea, har nok Samsung mer enn nok (omtrent 4 millioner) gamle Note 7-telefoner å resirkulere.

Du kan se hele demonteringen av telefonen her

Kilde
Ifixit.org

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse