For en klokke til denne prisen, skulle man tro det ville være utrolig gode spesifikasjoner, men det ser ikke slik ut.
For en klokke til denne prisen, skulle man tro det ville være utrolig gode spesifikasjoner, men det ser ikke slik ut.

Annonse


Louis Vuitton lanserer smartklokke – til 20 000 kroner

Smartklokker basert på Android Wear 2.0 er kanskje en generisk teknologi med omtrent like funksjoner bestemt av systemet klokken bruker, men det som mangler på spesifikasjonssiden kan tas igjen med stil og design.

Laget i samarbeid med Google
Det er i hvert det Louis Vuitton satser på med sin Tambour Horizon Watch, en Android Wear 2.0 klokke til cirka 20 000 kroner, eller 2 450 dollar.

Klokken skal være utivklet i samarbeid med Google og Qualcomm, og designen er basert på Tembour-serien med klokker som Luis Vuitton har solgt siden 2002.

Klokken er bygget i rustfritt stål, er 42 milimeter i diameter og bruker en rund AMOLED-skjerm på 1,2 tommer med 390 x 390 bildepunkter. Den har også en ring rundt utsiden som lar deg endre tidssonen i times-skritt, med forhåndsinnstillinger for store verdensbyer.

Annonse
Tambour Horizon Watch har 512 MB minne og 4 GB lagring, og kommer med et batteri på 300 mAh.

Har ekslusive funksjoner
Den har ellers standardfunksjonene fra Android Wear 2.0, som vil si at den har alarmer, tidtakere, værmelding, skritteller og varsler for anrop, e-poster og meldinger.

Den har derimot ikke en optisk pulsmåler, men det er kanskje ikke så mange har lyst til å trene med en klokke til denne prisen.

I tillegg kommer klokken med en del eksklusive funksjoner, som «My Flight,» som gir oppdatert flyinformasjon, og «City Guide,» som er en samling byguider kurert av Louis Vuitton med anbefalte restauranter, hoteller og turistmål.

Kokken fungerer med iOS og Android-enheter via Bluetooth, og den har også Wifi.

Louis Vuitton har også laget en lanseringsvideo, som du kan se her:

Du kan lese mer om klokken på Louis Vuittons nettsider.

Kilder
CNet
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse