Spotify i kjøremodus får store ikoner og stemmekontroll, samt annonsering av sangene som spiller - men er ikke helt ferdig enda.
Spotify i kjøremodus får store ikoner og stemmekontroll, samt annonsering av sangene som spiller - men er ikke helt ferdig enda.

Annonse


Snart blir det bedre og tryggere å bruke Spotify i bilen

Spotify fortalte nylig at de har nådd 140 millioner brukere, så man kan bare tenke seg hvor mange av disse det er som bruker appen i bilen.

Øynene på veien, stemmekontroll av Spotify
Der skal man gjerne holde øyene på veien, og trenger store og tydelige ikoner slik at det er lett å få med seg hva som skjer på et øyekast.

Det virker imidlertid som om det er akkurat dette som Spotify nå tester, i versjon 8.4.7.1108 av appen, i følge Reddit-brukeren Chris54721.

Han har fått opp nettop store ikoner, med en stemme som forteller om navnet på spillelisten og sangen som asvspilles, samt et grensesnitt som også skal kunnes kontrolleres med stemmen, men dette er ikke helt på plass enda.

Brukt til intern testing
Testversjonen virker som om den er myntet på intern testing i Spotify ettersom den ber om en @spotify.com-adresse for tilbakemeldinger på epost, og det er en del funksjoner som ikke virker enda.

Når disse funksjonene eventuelt kommer på plass i hovedappen er kanskje bare et spørsmål om tid, men ettersom mye ikke er på plass, kan det være snakk om en del tid.

Det som imidlertid er klart, er at Spotify er på saken, og at det kommer stemmekontroll og store ikoner til appen som kan brukes når du kjører – etter hvert.

Kilder
Reddit
The Verge
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse