Hopp til navigasjon Hopp til innhold
"Gravid kvinne setter hodetelefoner på babyen" er et mange, rare deksler som er lagt ut på Amazon av "My-Handy-Design" (Ill.: Skjermdump/Amazon)

Bilderobot går amok med mobildeksler på Amazon

Legger ut stadig merkeligere bilder.

Roboten My-Handy-Design er i ferd med å ta Internett med storm, etter å ha sluppet en serie med orginale, skrudde og beint fram merkelige telefondeksler på Amazons nettbutikk.

Unike, sprø bilder
De fleste mobildekslene fra roboten er unike, og det finnes bare ett av hver, som kan tyde på at disse dekslene lages ved bestilling – men det spørs om den vil selge så mange som én utgave av bildene den poster.

Toppresultatet fra roboten er «Tre år gammel mellomraset gutt i medisinsk barnevogn, lykkelig» – som er et deksel for Galaxy S5.

Andre bilder er av typen «Heroin, skje og sprøyte» for iPhone 5, og nok et deksel, denne gangen for iPhone 6 er «voksen bleie på gammel mann med krykke.»

Hvis du har lyst på et bilde av en inngrodd tånegl på mobiltelefondeskelet ditt, er dette også tilgjengelig fra My-Handy-Design.

31 135 produkter til nå
Totalt er det nå 31 135 produkter fra roboten, som har vært svært så aktiv på Amazon i det siste.

Ifølge The Verge faller de fleste bildene inn i en del tilbakevendene kategorier, som medisinske inngrep, skjønnhetspleie, narkotika og gjør-det-selv-prosjekter.

En av forklaringene på denne roboten gått amok kan være at den er designet for å lage produkter i tråd med populære søkeord, men at den har tatt en omvei innom den merkelige verdenen til oppphavsfrie bilder.

Selv om mange av bildene kan være for merkelige til å være sanne, er det faktisk mulig å kjøpe dekslene til roboten, men det ser ut til å være begrenset til ett deksel per bilde – så du må være tidlig ute hvis du vil et helt unikt telefondeksel fra den til nå merkeligste roboten på Amazon.

Kilder
Amazon.com
The Verge

Stikkord: amazon