App-oppdateringene er satt på pause inntil videre.
App-oppdateringene er satt på pause inntil videre.

Annonse


Microsoft gjør noe Windows 10-testerne neppe vil sette pris på

Flere millioner av brukere verden rundt har registert seg som Windows 10-Insider, og kan dermed teste nye Windows 10-funksjoner før alle andre. For flere testere var et av høydepunktene at de kunne teste ut nye funksjoner i de innebyggede appene.

På pause inntil videre
I forbindelse med gårsdagens lansering av byggeversjon 16232 til Windows 10-testerne, annonserte Microsoft at de setter app-oppdateringene på pause.

Dona Sarkar, sjefen for Microsofts Insider-program, forklarer i et blogginnlegg at denne avgjørelsen er for å sikre at brukerne har tilgang på appene med høyest kvalitet.

Det betyr altså at Windows 10-apper som Outlook E-post og Kalender, Film & TV, Kart og Groove Musikk ikke blir oppdatert for testerne, i hvert fall ikke på en stund.

Annonse


Forrige uke slapp Microsoft en ny Windows 10-beta med en drøss av nyheter, denne ukens oppdatering er det sikkerhetsfunksjoner som er fokuset.

Men ikke helt …
MSPowerUser rapporterer om at oppdateringsstansen ikke er helt vanntett og at flere testere har fått tilgang på en ny funksjon i Groove Musikk som gir appen en ny «minivisning».

Minivisningen viser albumomslaget, vanlige musikkontrollere og gir tilgang på en rekke innstillinger uten at man faktisk trenger å åpne appen, ifølge nettstedet.

Hva syns du om at Microsoft setter app-oppdateringene på pause for testerne?

 

Kilde:
MSPowerUser 1, 2

Annonse