Her er den, den nye spesialmodellen som lanseres om ikke så lenge.
Her er den, den nye spesialmodellen som lanseres om ikke så lenge.

Annonse


Husker du ThinkPad-retro-laptopen alle gikk bananas for i 2015? Den lever!

“Det gamle ThinkPad-designet er ikonisk. Nå funderer Lenovo på å gjenskape designet med en ny maskin. Det avslører en av design-sjefene i Lenovo, David Hill,” meldte vi for nøyaktig to år siden.

Det skjer ting hos Lenovo
Det var voldsom engasjement for å gjenopplive maskinen, som vi skrev:

“Det er nesten elleville tilstander i kommentarfeltet under bloggen, med i skrivende stund nesten 1500 kommentarer siden i går, og de fortsetter å strømme inn. De aller fleste er overveldende for ideen.”

Nå kommer den snart!
“Jeg vet er lenge siden jeg snakket om konseptet, men Lenovo valgte å være stille vedrørende maskinen. Det tok lang tid å finne ut om dette var mulig i forhold til skjerm og ikke minst pengene som må brukes.

Annonse


Lenovo har aldri hatt tradisjon for å dele detaljer om ikke-annonserte produkter. Retro ThinkPad har ikke fått noe unntak fra regelen”, melder David Hill i et blogg-innlegg.

Gjett hva? Maskinen lever. Jepp, det kommer en spesialversjon i forbindelse med ThinkPad-seriens 25 års jubileum.

Spesial-maskin, men blir billigere enn 50 000 kroner
“Maskinen rettes mot entusiaster og superfans som var hyggelige nok til å dele sine tanker om hvordan maskinen kanskje kan bli. Som med ethvert nytt produkt er det alltid tekniske begrensninger såvel som kost, men jeg tror vi har fått til noe ganske så imponerende,” hevder Hill.

Tastaturet er til å dø for hevder han, og det samme er gummioverflaten og de tre TrackPoint-capene. Eksakt pris og lansering er ikke kjent, men samme mann bekrefter “at den ikke kommer til å koste 5000 dollar”.

Den første ThinkPad-maskinen ble lansert i 1992, den gang av IBM som solgte merkevaren til Lenovo i 2005.

“Jeg lover det kommer mer og jeg har testet den,” avslutter Hill. Vi følger utviklingen.

 

Kilde:
Lenovo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse