Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Note 7 ble en katastrofe, Samsung håper å slå tilbake med Note 8. (Ill.: Samsung)

Note 8-datoen kan være avslørt

Kan komme Apple og iPhone i forkjøpet.

Selv om Samsung ser ut til å ha en meget god start med Galaxy S8 og S8+, har selskapet mye å bevise med Note-serien som opplevde en mildt sagt kjedelig lansering i fjor høst.

Kan bli avduket i august
Samsung har tidligere uttalt at de fortsatt står bak Note-serien og at de jobber med å gjøre den bedre enn noen gang tidligere.

«Jeg skal bringe tilbake en bedre, tryggere og en veldig innovativ Note 8», uttalte D. J. Koh, sjef for Samsungs mobilavdeling, selvsikkert i januar.

Ifølge nye rapporter planlegger IT-giganten å vise frem Note 8 under et Unpacked-arrangement 26. august. Å vise den frem i august kan være viktig med tanke på at Apple – Samsungs argeste konkurrent på mobilmarkedet – tradisjonelt sett både annonserer og lanserer sine iPhoner i september.

Svært lik Galaxy S8
Av ryktene vi har sett så langt kan det tyde på at Note 8 får mange likheter med Galaxy S8-serien. Analytikeren Ming-Chi Kuo uttalte i april at Samsung jobber med et nytt kameraoppsett med to sensorer og at «Note 8 kommer til å knuse iPhone 7 Plus-kameraet».

Analytikeren hevdet samtidig at Note 8 får en 6,4 tommer (tidligere ryktet sammen med 4K-oppløsning) QHD+ OLED-skjerm og Exynos 8895 CPU eller Snapdragon 835 (avhengig av region, som Galaxy S8).

På tampen av forrige måned dukket det opp det som hevdes å være fronten på Note 8.

 

Kilde:
Neowin

Stikkord: galaxy, Mobil, note, samsung