Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Med Sony Breaking Bad-team på plass i Apple, kan vi vente oss mer orginalt kvalitetsinnhold fra den kanten. (Ill.: Apple)

Apple hyrer produsentene bak Breaking Bad

Skal få ansvar for global programmering.

Apple har hentet inn de tidligere Sony-produsentene Jamie Erlicht og Zack Van Amburg, som skal jobbe med å “overse alle aspekter i videoprogrammering.”

Skal jobbe med orginalt innhold
De kommer med over ti års erfaring fra Sony Pictures Television, og har tidligere jobbet med å produsere de svært populære seriene Breaking Bad og Better Call Saul.

Nå skal de jobbe for Apple med videoprogrammering, og det er mange som venter at arbeidsoppgaven vil være å bringe orginalt kvalitetsinnhold til Apples mange plattformer.

Mye mer på vei
– Jamie og Zack er to av de mest talentrike TV-podusentene i verden og har vært instrumentale i å bygge gullalderen for TV, sier Eddy Cue, som er visepresident i Apple for Internet-programvare og -tjenester.

– Vi har spennende planer på lager for kundene våre, og venter spent på å bringe ekspertisen deres til Apple – det er mye mer på vei, sier Cue i en pressemelding fra Apple.

Programmer for et globalt publikum
Det er spesielt erfaringene disse to har med å lage tv-programmer for et globalt publikum som er interessant for Apple, foruten ekspertisen deres med å lage tradisjonell TV.

Nå skal de fokusere på å “glede kundene” til Apple, og sier de vil bringe den samme erfaringen til å lage programmering for selskapet.

Apple har allerede begynt å lage orginale programmer for tjenestene sine, som for eksempel nye episoder av Carpool Karaoke, som kommer senere på sommeren, og serien Planet of the Apps, men disse nyansettelsene tyder på at Apple har langt høyere ambisjoner enn dette.

Kilde
Apple

Stikkord: Apple, tv