Hopp til navigasjon Hopp til innhold
MX Anywhere 2S. (Ill.: Logitech)

Logitechs beste PC-mus blir mye bedre

Og selskapets nye programvare gjør det mulig å styre tre PC-er med én mus

Flow er navnet på den nye programvaren til Logitech som gjør det mulig å styre opp til tre PC-er med en og samme PC-mus.

Logitech Flow
– Én maskin pleide å være nok, men vi har gått over i en tid hvor rundt én av ti personer bruker flere enheter samtidig, sier Anatoliy Polyanker, global portfolio og merkevaredirektør i Logitech, i en pressemelding.

Han legger til:

– Å bruke flere enheter kan hjelpe deg med å unngå distraksjoner og øke hastigheten på prosessor-intensive handlinger, men det kan også oppleves som stressende. Det er her Logitech Flow kommer inn. Med Flow og den nye MX-musen, kan du øke produktiviteten din for eksempel ved å kopiere og lime inn filer fra en maskin til en annen. Dette hjelper deg med å holde fokus i en hverdag med flere maskiner.

MX Master 2S og MX Anywhere 2S
Samtidig annonserer Logitech to nye PC-mus: MX Master 2S og MX Anywhere 2S. Begge to kan skilte med Darkfield High Precision-teknologien som gjør musene mer presise og øker oppløsningen til 4000 DPI. Batteritiden er nærmest doblet fra 40 til 70 dager.

Også rullehjulet er blitt oppdatert:

«Logitech MX Master 2S sitt hurtighetstilpassede rullehjul skifter automatisk fra klikk-til-klikk, til superrask rulling. På denne måten kan du enkelt gjennomgå lange dokumenter og websider», forklarer Logitech i pressemeldingen.

Dette er den nye MX Master 2S.
Dette er den nye MX Master 2S. (Ill.: Logitech)

Både MX Master 2S og MX Anywhere 2S forventes til markedet i løpet av inneværende måned til en pris på henholdsvis 1199 og 999 kroner.

 

Kilde:
Pressemelding

Stikkord: logitech, pc