Dette er verdens tynneste hybrid-PC

ZenBook Flip S er en svært tynn bærbar PC.
ZenBook Flip S er en svært tynn bærbar PC.

Denne uken avholdes Computex-messen i Taipei i Taiwan og Asus er et av selskapene som står klart med nye produkter. I fjor lanserte selskapet syltynne Zenbook 3, og i år slår de til med nok en tynn PC.

ZenBook Flip S
I dag kunne Asus vise frem den nye ZenBook Flip S som selskapet omtaler som «verdens tynneste hybrid-PC». Dette er en modell der skjermen kan snus 360 grader, den er ikke avtakbar, men kan allikevel skilte med en tykkelse på kun 10,9 millimeter. Vekten er på 1,1 kg.

ZenBook Flip S har noe Asus kaller en 360° ErgoLift-hengsel som løfter og vinkler tastaturet i en perfekt skriveposisjon når skjermen er åpnet mer enn 135 grader.

Annonse

Av maskinvarespesifikasjoner kan PC-en skilte med Intel Core i7-7500U (Kaby Lake), opptil 1 TB PCIe SSD og valget med en 4K-skjerm med NanoEdge-teknologi. En fingersensor er også på plass.

Prisen starter på 1099 dollar og ZenBook Flip S blir tilgjengelig i løpet av sommeren.

Følg avsløringene fra Computex 2017.

ZenBook Pro
Asus hadde også en annen bærbar på lur, nemlig ZenBook Pro. Dette er en litt kraftigere, tykkere og større modell enn ZenBook Flip S. Her er det ytelse som står i sentrum.

PC-en drives av en Intel Core i7-7700HQ firekjerners prosessor og kan skilte med et Nvidia GeForce GTX 1050 Ti-grafikkort. Det er godt nok til å drive flere toppspill med godkjent oppløsning og bildefrekvens.

ZenBook Pro har GTX 1050 Ti.
ZenBook Pro har GTX 1050 Ti. (Ill.: Asus)

I tillegg har den opptil 1 TB PCIe x4 SSD og 16 GB minne. NanoEdge-skjermen er på 15,6 tommer, har 4K-oppløsning og rammen rundt skjermen er på 7,3 millimeter.

ZenBook Pro har en oppgitt batteritid på 14 timer.

Prisen starter på 1299 dollar og lanseringen er satt til sommeren.

 

Kilde:
MSPowerUser 1, 2

Annonse
Annonse