Hopp til navigasjon Hopp til innhold
LG V30 kan få en ekstra skjerm i skjermen, hvis de fortsatt følger designretningen fra disse bildene. (Ill.: Evan Blass)

Tidlige bilder av LG V30 viser uttrekkbar skjerm

Kom ideen fra Touch Bar?

LG planlegger visstnok å slippe toppmobilen V30 en gang i september, men nå har serielekker Evan Blass allerede sluppet bilder av det som kan bli designen.

Skal ha OLED-skjerm
Den eneste vi visste om telefonen før dette var at den visstnok skulle ha en OLED-skjerm i stedet for en med LCD, men disse bildene viser at den blir spesiell på flere måter enn det.

På bildene til Blass kan man nemlig se at telefonen får en ekstra, uttrekkbar skjerm, som kan brukes som app-skuff, til tastaturet, søkeresultater eller andre kontroller som kanskje ellers ville være i veien for det du forsøker å gjøre på hovedskjermen.

Bildene kan være utdatert
Blass advarer derimot selv om at bildene skal være noe gamle, og at han ikke vet om prosjektet fortsatt følger denne retningen.

Den uttrekkbare skjermen får mange til å tenke i retning av Blackberrys telefoner med fysiske tastaturer, eller til å lure på om det kanskje er Apples Touch Bar som har vært inspirasjonen bak denne skjermen.

Det gjenstår selvfølgelig å se om disse bildene representerer designretningen til LGs kommende telefon, eller om de har kastet ideen på søppelhaugen allerede.

Hva synes du om å ha en ekstra skjerm under skjermen? Nyttig eller gimmik?

Stikkord: lg, Mobil, v30