Er Android O-betaen god nok til daglig bruk?

Ekspertene i 9to5Google er imponert over stabiliteten til Android O-betaen.
Ekspertene i 9to5Google er imponert over stabiliteten til Android O-betaen.

Folkene bak 9to5Google er ikke uventet superbrukere av Googles Android-system, og gir ikke slipp på muligheten til å teste både utviklerutgaver, alpha og betaprogrammer når de får muligheten.

Testet siden mars
Skribentene på nettsiden har vært med å teste Android O siden mars da utviklerutgaven kom, og de kastet seg selvfølgelig på det åpne betaprogrammet så snart muligheten bød seg.

Det vil si at de også har noen erfaringer med systemet å dele, og de fleste av dem er enige om at Android O er bemerkelsesverdig stabilt:

Annonse

-Sjokkerende stabilt
– Android O er sjokkerende stabilt, sier Abner Li. – Kanskje det er Pixel, men i fjor brukte jeg Nexus 5X og måtte bytte tilbake etter en uke. Jeg får ingen uvanlige kræsj, og de beste egenskapene til Pixel er kjappe. Alle de misjonskritiske appene fra Google og tredjeparter fungerer fint. Det er allerede vanskelig å bruke enheter uten O, sier skribenten.

Han får også medhold av de andre skribentene:

– Jeg er glad for å si at alt fungerer strålende, skriver Ben Schoon. Siden jeg installerte betaen på min Pixel XL har alt vært utmerket. Det har vært et kræsj her og der, og jeg har merket litt rar oppførsel med Bluetooth, men generelt sett er jeg imponert over hvor stabilt det har vært så langt.

Uerstattelige funksjoner
Han legger også til at mange av funksjonene i Android O allerede har blitt uerstattelige, som smart tekstvelging og bilde-i-bilde-modus i YouTube.

9to5Google-skribent Justin Dunio har også brukt Android O siden den første utviklerutgaven, og sier at den versjonen åpenabart var en alpha-versjon, men at den siste er langt bedre.

Hikker litt her og der
Så er Android O-betaen god nok til daglig bruk? Den er i hvert stabil nok til det, skriver 9to5Google-skribenten:

– Den siste versjonen har enkelte ytelseshikker her og der, men generelt sett er den slettes ikke dårlig.

Hvis du har en kvalifisert telefon trenger du imidlertid ikke å ta ekspertene i 9to5Google sitt ord for det, for da kan du nemlig sjekke ut betaen selv.

Kilde
9to5Google

Annonse
Annonse