BGR har skaffet til veie bilder av en dummy basert på lekkede tekniske tegninger av iPhone 8.
BGR har skaffet til veie bilder av en dummy basert på lekkede tekniske tegninger av iPhone 8.

– Slik blir iPhone 8 å holde i hånda

En design-mockup basert på lekkede iPhone 8-tegninger er designet slik at man får en bedre følelse av hvordan mobilen blir seende ut og hvordan den ligger i hånda.

Tilbake til glass
Det er allerede ryktet at det kommer 7s og 7s Plus-modeller som ikke får større designendringer, men likevel en ganske stor endring i det faktum at baksiden blir dekket av glass i stedet for aluminium for støtte for trådløs lading.

Men det er jo iPhone 8 alle egentlig venter på, og det er designet BGR nå presenterer.

Det veldig mange lurer på er om fingersensoren blir å finne på baksiden av mobilen, i stedet for sømløs integrasjon i glasset.

Har fått tilkjent viktige patenter
Kanskje kommer ikke dette i 8, men det er et faktum at Apple har fått tilkjent patenter på Touch ID integrert i nettopp frontpanelet. De har også patentert et panel med nesten null ramme.

Det ventes at åttern utstyres med OLED-panel og enda mer panel i front og mindre ramme enn Galaxy S8 og s8+ som har et panel som dekker 83 prosent av fronten.

Fremdeles ikke USB C
Dette skal Apple ha klart ved å flytte rundt på innmaten i enheten samtidig som den fysiske hjemknappen forsvinner – i hvert fall fra mobilens forside.

USB C er det ikke ryktet i det hele tatt, ei heller er porten å se på bildene av mockup-en – i stedet tviholder Apple fremdeles på sin egen Lightning-port.

På baksiden ser vi det nye vertikale kamera-oppsettet, et nytt design vi har sett i lekkede designtegninger i flere måneder. Trolig skal det nye kamerasystemet kobles mot et avansert AR-plattform som kanskje introduseres i iOS 11 på WWDC 5. juni

 

Kilde:
BGR