Hopp til navigasjon Hopp til innhold
BGR har skaffet til veie bilder av en dummy basert på lekkede tekniske tegninger av iPhone 8. (Ill.: Faksimile/BGR)

– Slik blir iPhone 8 å holde i hånda

Hevder den får enda mer skjerm enn Galaxy S8.

En design-mockup basert på lekkede iPhone 8-tegninger er designet slik at man får en bedre følelse av hvordan mobilen blir seende ut og hvordan den ligger i hånda.

Tilbake til glass
Det er allerede ryktet at det kommer 7s og 7s Plus-modeller som ikke får større designendringer, men likevel en ganske stor endring i det faktum at baksiden blir dekket av glass i stedet for aluminium for støtte for trådløs lading.

Men det er jo iPhone 8 alle egentlig venter på, og det er designet BGR nå presenterer.

Det veldig mange lurer på er om fingersensoren blir å finne på baksiden av mobilen, i stedet for sømløs integrasjon i glasset.

Har fått tilkjent viktige patenter
Kanskje kommer ikke dette i 8, men det er et faktum at Apple har fått tilkjent patenter på Touch ID integrert i nettopp frontpanelet. De har også patentert et panel med nesten null ramme.

Det ventes at åttern utstyres med OLED-panel og enda mer panel i front og mindre ramme enn Galaxy S8 og s8+ som har et panel som dekker 83 prosent av fronten.

Fremdeles ikke USB C
Dette skal Apple ha klart ved å flytte rundt på innmaten i enheten samtidig som den fysiske hjemknappen forsvinner – i hvert fall fra mobilens forside.

USB C er det ikke ryktet i det hele tatt, ei heller er porten å se på bildene av mockup-en – i stedet tviholder Apple fremdeles på sin egen Lightning-port.

På baksiden ser vi det nye vertikale kamera-oppsettet, et nytt design vi har sett i lekkede designtegninger i flere måneder. Trolig skal det nye kamerasystemet kobles mot et avansert AR-plattform som kanskje introduseres i iOS 11 på WWDC 5. juni

 

Kilde:
BGR

Stikkord: iphone, iphone8, Mobil