Echo Show er Amazons nye assistent med støtte for video-samtaler og kontroll av smarthjemmet.
Echo Show er Amazons nye assistent med støtte for video-samtaler og kontroll av smarthjemmet.

Dette er nye Echo Show

Echo Show er navnet på den nye assistenten til Amazon med skjerm.

En god del dyrere
Produktet er lanseringsklart i USA 28. juni til 229,99 dollar, rundt 2000 kroner – det er 700 kroner mer enn første generasjon uten skjerm.

Show har de samme funksjonene som Echo, men med skjermen kan brukeren video-ringe, styre smarthjemmet (blant annet kan den koble seg opp mot overvåkingskameraer (Ring og Arlo) i hjemmet), vise videoinnhold fra en rekke partnere og gir deg oversikten med en kalender.

De åtte mikrofonene er spesialdesignet for å plukke opp stemmen din lengst mulig avstand.

https://www.youtube.com/watch?v=WQqxCeHhmeU

7 tommer skjerm
Vekta er på litt over 1 kg (mål: 187 mm x 187 mm x 90 mm), den har 7 tommer berøringsskjerm og et 5 MP-kamera, to-bånd WiFi med n og 5GHz støtte.

Du kan strømme musikk fra mobile til Show med sine to 5 cm høyttalerelementer. Alexa-appen er kompatibel med Fire OS, Android og iOS-enheter.

CPU-en er en Intel Atom x5-Z8350 “med avansert teknologi og prosessering-muligheter.

Takket være skjermen kan den mye mer. Det blir spennende å se om slike assistenter slår an. Det ryktes Apple kommer med en Siri-assistent med berøringsskjerm også.
Takket være skjermen kan den mye mer. Det blir spennende å se om slike assistenter slår an. Det ryktes Apple kommer med en Siri-assistent med berøringsskjerm også. (Ill.: Amazon)
Show har et unikt design.
Show har et unikt design. (Ill.: Amazon)

 

Kilde:
Amazon