Med et passende visier og noen nkle hacker, er det enkelt å få VR på Switch, hevder youtuberen Nintendrew.
Med et passende visier og noen nkle hacker, er det enkelt å få VR på Switch, hevder youtuberen Nintendrew.

Annonse


Her bruker han Nintendo Switch med VR

Da Nintendo la inn et patent på VR-spilling med Switch i fjor, var det neppe dette de hadde tenkt seg, men youtuberen Nintendrew har likevel funnet en måte å bruke Switch på med et VR-headsett.

Enkle metoder?
Måten han gjør det på er også ganske enkel, hvis man har et riktig visir liggende, og er villig til å hacke systemet litt.

For det første skal det være mulig å få den håndholde Switch-enheten til å passe inn i et VR-headesett, som i videoen der han bruker headsettet Durovis Dive 7. Det skal imidlertid være mulig å bruke et nettbrett-basert VR-headsett hvis du har et liggende.

Brukte nettleser-hack
Deretter brukte han en hack som gjør det mulig å vise alle nettsidene man ønsker via Switchens innebygde nettleser, og dette har han brukt til å vise Youtube-videoer på Swithcen sin.

Annonse
Så lastet han opp en en rett formatert video til å passe med oppløsningen til Switchen sin, fra Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Fungerer bare i midten
Dette fungerte fint, bortsett fra noen små problemer med videokvaliteten, sier Nintendrew i videoen, og han fikk bare full 3D-effekt mot midten av filmen.

Til slutt, med headsett, hacket nettleser med Youtube på, og VR-visir, kunne han lene seg tilbake og få med seg en tålelig grei 3D-opplevelse.

Nintendo jobber aktivt med VR
– Jeg har ingen tvil om at Nintendo vil klare å overkomme, og kanskje ignorere, alle problemene de møter og å at de kan gjøre dette selv, sier Nintendrew i videoen.

Nintendo har på sin side sagt at de jobber aktivt med å studere hvordan de kan bringe VR til Switch på, og at hvis de klarer å løse problemene med å spille komfortabelt i VR i flere timer om gangen, vil de støtte det i en eller annen form.

Her kan du se videoen om hvordan han fikk til VR på Swich.

Kilde
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse