Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Galaxy S8 med Windows Mobile 10? Ja, og det annonseres kanskje allerede 2. mai. (Ill.: Microsoft)

Sjokkrykte: Galaxy S8 kan komme med Windows Mobile!

Er dette Microsofts hemmelige stor-strategi?

Hadde det fra før av ikke vært et faktum at Microsoft allerede selger spesialversjoner av Galaxy S8 i egne butikker, hadde vi ikke trodd ett sekund på dette ryktet.

Oppdatert,

ITavisen vil være tilstede på New York-pressekonferansen 2. mai for å dekke alle avsløringene, og om det skjer, få en hands-on på Galaxy S8 med Windows Mobile.

Windows Mobile på Galaxy S8
Det er ITHome som melder at de to selskapene skal samarbeide langt mer enn som så, og faktisk selge en S8 med Windows Mobile 10!

Om så stemmer, blir altså Microsoft som Google og kommer til å lisensiere OS-et sitt muligens til flere Andorid-produsenter om dette blir en suksess.

Visstnok skal samarbeidet avsløres allerede 2. mai i New York på Microsofts EDU-arragment det også ryktes vi får høre mer om Windows Cloud, sky-OS-et myntet på skoler og enheter med noe svakere maskinvare.

Dette skal være Windows 10 Mobile-varianten av Galaxy S8 med 6GB RAM. Android-modellen med så mye RAM kommer kun til Kina.
Dette skal være Windows 10 Mobile-varianten av Galaxy S8 med 6GB RAM. Android-modellen med så mye RAM kommer kun til Kina. (Ill.: Hyken Wong)

 

Kilde:
Twitter

Stikkord: android, Microsoft, Mobil