Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Jon Lech Johansen fortsetter å lure seg rundt sperrene til de store selskapene med DoubleTwist, selskapet han driver fra Texas. (Ill.: DoubleTwist)

DVD-Jon har lurt Apples Android-sperre – video-støtte kommer til sommeren, avslører han til ITavisen

Slik sender du Android-lyd til Apple TV.

Det er DoubleTwist, selskapet til Jon Lech Johansen, som nå omgår Apples sperrer og kan mate Apple TV med lyd fra Android-enheter.

Oppdatert, 19:00:

Johansen er ikke videre bekymret for at Apple kommer til å sette en stopper for video-støtten:

«Det er tekniske årsaker til at de ikke kan blokkere raskt. De må slippe ny iOS og iTunes. Deretter må de vente til mange nok har oppdatert før de kan «slå på» ny metode i en tvOS oppdatering.

Det samme de gjorde denne gangen (metoden var innebygd en stund og så slått på i tvOS 10.2).»

Oppdatert, 18:24:

Men hva med video?

Strømmer lyd fra Android til Apple TV
Det var tvOS 10.2 som satt en stopper for AirPlay-strømming fra Android til Apple TV med verktøy som AirFoil og DoubleTwist grunnet maskinvare-verifikasjon, men nå har «DVD-Jons» selskap oppdatert sin Android-app som lurer Apples sperre.

«I mai 2011 var vi de første som lanserte AirPlay musikk-strømming for Android. Spol frem til april 2017 og Apple satte en stopper for dette, overraskende nok.

Fjerde generasjon Apple TV fastvare tvOS 10.2 blokkerer tredjeparts-apper som støtter AirPlay ved å kreve en proprietær parringsprosess som kun støtter Apples apper og enheter«, melder DoubleTwist.

Selskapet selger en Pro-versjon av appen, men også gratis-versjonen har den nye forbedringen.

 

Kilde:
DoubleTwist

Stikkord: android, Apple, ios