Annonse


Det blir film om John McAfees liv – denne mannen skal spille ham

Ja, det blir film om livet til den eksentriske antivirusguruen John McAffe. I hvert fall om deler av livet hans.

Johnny Depp i rollen som McAfee
Deadline bekrefter i dag at det er ingen ringere enn Johnny Depp, som snart er aktuell med en ny film i Pirates of the Caribbean-serien, som inntar rollen som McAfee.

«King of the Jungle» er navnet på filmen som fokuserer på den gangen Wired-skribenten Joshua Davis besøkte McAfee (ekstern lenke) da han var «under beleiring» i hus i Belize på rømmen fra myndighetene i landet. Wireds tur til huset involverer historier om «paranoia, maskinvåpen, sex og mord».

Det er sparsomt med detaljer rundt den kommende filmen som blir regissert av Glenn Ficarra og John Requa. Scott Alexander og Larry Karaszewski – som stod bak miniserien The People v. O.J. Simpson: American Crime Story – er forfatterne.

Annonse


Vi snakket med ham
På vårparten i fjor stjal McAfee igjen overskriftene da han hevdet at selskapet hans var i stand til å lese krypterte meldinger mellom to telefoner som kjørte Android og den krypterte meldingsappen WhatsApp.

Flere medier omtalte hackerpåstanden som en bløff, men på telefon med ITavisen avfeide McAfee disse uttalelsene.

– Dette var absolutt ikke en bløff, absolutt ikke. LIFARS, som er laben i New York, vil kunne bekrefte at de sendte kryptert Whatsapp-kommunikasjon mellom to telefoner i New York.

Mitt team kunne et minutt senere lese meldingen fra våre servere i Colorado. Du kan kontakte LIFARS for å få dette bekreftet, forklarte en svært snakkesalig McAfee på telefonen til ITavisen den gang.

«King of the Jungle» ligger an til å bli en meget interessant og ikke minst innholdsrik film.

 

Kilde:
Deadline

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse