iOS 10.3.2 beta 1 er lansert. Det samme er ferske beta-versjoner for alle de andre Apple-OS-ene også.
iOS 10.3.2 beta 1 er lansert. Det samme er ferske beta-versjoner for alle de andre Apple-OS-ene også.

Annonse


Dette er Apples nye iOS-beta

Apple har rullet ut iOS 10.3.2 beta 1 (14F5065b) og MacOs 10.12.5 beta 1 (16F43c) for utviklere. Også tvOS 10.2.1 og watchOS 3.2.2 er lansert i ferske beta-versjoner.

Dette dagen etter lanseringen av den endelige iOS 10.3-versjonen som har det nye filsystemet som gjør mobilen og Mac-en kjappere, jo også er det lagt til WiFi-samtale-støtte for Telia-kunder i Norge.

En ny runde beta-testing har startet
Apple har hoppet over 10.3.1 (som kanskje lanseres uten offentlig beta-test). Forvent ingen store nyheter i denne versjonen (mindre feilrettinger og hull-tetting), 10.3 har som nevnt det nye filsystemet og støtte for å finne AirPods.

Vi legger likevel ved endringsloggen fra Apple, som ikke er så veldig spennende, men som gir et signal på hva vi kan vente oss i 10.3.2 (det foreligger i skrivende stund ingen endringslogg for MacOS-beta-en):

  • SiriKit The new SiriKit car commands should now work as expected.
  • Notes and Known Issues
    Managed and Shared Devices The ability to update devices from a remote server is in development and may not yet work as expected.
  • openURL When a third party application invokes openURL: on a tel://, facetime://, or facetime-audio:// URL, iOS displays a prompt and requires user confirmation before dialing.
  • SOS is only supported in India.
  • WebKit Safari now supports the prefers-reduced-motion media query. This query allows a web developer to provide alternate page styles for users who are sensitive to large areas of motion. Users can change their preference for reduced motion in the Accessibility section of System Preferences. The iOS 10.3 update removes support for SHA-1 signed certificates used for Transport Layer Security (TLS) in Safari and WebKit that are issued from a root Certification Authority (CA) included in the operating system default trust store. All other TLS connections will continue to support SHA-1 signed certificates until late 2017. SHA-1 signed root CA certificates, enterprisedistributed SHA-1 certificates, and user-installed SHA-1 certificates are not affected

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse