"Release Candidate"-versjoner er så ferdige som de kan bli før de sendes ut i masseproduksjon.
"Release Candidate"-versjoner er så ferdige som de kan bli før de sendes ut i masseproduksjon.

Annonse


Viste frem “Release candidate” Model 3

Elon Musk har vist frem en seks sekunders video (som du kan se i bunnen av saken) av en “Release Candidate”-versjon av Model 3.

Så ferdig som den kan bli
“Release Candidate”-betegnelsen er kanskje mer kjent fra tekno-verdenen, der den brukes på funksjonsferdige modeller som er klare til å sendes til produksjon – altså en versjon som er så ferdig som den kan bli.

Musk sa også at det kanskje ikke var så lurt å kalle den nye bilen Model 3, ettersom det visstnok forvirrer folk til å tro at Tesla følger en navnekonvensjon á la Apples iPhone, der Model 3 er den siste og beste.

Navneforvirring
Det er ikke tilfellet, sier Musk i følge The Verge, som legger til at man må se på Model 3-navnet mer i tråd med for eksempel BMWs 3-serie eller en Audi A4, mens Model S er mer som en BMW 5-serie.

Annonse
Ellers har Musk bekreftet historien om at Model 3 egentlig skulle hete Model E, “av åpenbart dumme grunner,” ettersom Teslas modellnavn da ville hete S, E og X, men de kunne ikke det på grunn av et varemerke fra Ford.

Elon Musk tivtret også at de første Model 3-bilene blir bakhjulsdrevne for å gjøre produksjonen litt enklere, og at det kommer firehjulsdrift litt senere – eller seks til ni måneder etter lansering.

Høytytende versjoner om et år
“Performance”-versjonene av Model 3 kommer om “antakelig et år,” men Musk sier at Model S vil forbli raskeste siden den har plass til et større batteri.

Model 3 får også én enkelt skjerm som kombinerer instrumentene og informasjons-skjermen på samme sted.

Model S vil derimot forbli den raskeste Teslaen inntil det kommer en ny versjon av Roadster-bilen, som er “et par år unna.”

Her er videoen som Musk delte av Model 3 “Release Candidate:”

Kilde
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse