Switch opplever en positiv start.
Switch opplever en positiv start.

Annonse


Switch setter salgsrekord for Nintendo

Tidligere denne uken kom rapporten fra Storbritannia om at Switch hadde en mye bedre åpningshelg enn forgjengeren Wii U, men måtte se seg slått av Wii, Xbox One og PlayStation 4.

Oppdatert:

Nintendo bekrefter at konsollen også har satt tilsvarende salgsrekord for det europeiske markedet. (Ekstern lenke)

Slår Wii-tallene
Over dammen går det tydeligvis bedre for hybridkonsollen som i løpet av åpningshelgen solgte bedre enn noen annen Nintendo-konsoll har gjort tidligere.

Annonse
Nyhetene kommer fra New York Times som har vært i kontakt med Nintendos Amerika-sjef Reggie Flis-Aime. Avisen skriver at det er spesielt imponerende av Switch ettersom konsollen ble lansert på vårparten fremfor det vanlige som er høsten.

Første sniktitt: Vi har fått kloa i Nintendo Switch – dette kan bli en vinner.

God Zelda-start
Nintendo selv har ikke gått ut med noen tall så det er vanskelig å si hvor godt Switch faktisk gjør det. 600 000 Wii-konsoller skiftet hender i løpet av de første åtte dagene i salg for drøyt ti år siden.

Også Zelda: Breath of the Wild ser ut til å ha en forrykende start. Til New York Post forteller Flis-Aime at spillet var den bestselgende lanseringstittelen gjennom Nintendos historie. Da er spill som er inkludert i pakken ikke tatt med.

Vi kommer tilbake med både en kjapp sniktitt og en fullverdig anmeldelse i løpet av de kommende dagene.

 

Kilde:
The Verge,
New York Post

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse