Det går fint å lade Nintendo Switch når man er på farten.
Det går fint å lade Nintendo Switch når man er på farten.

Annonse


Slik lader du Nintendo Switch på farten

Har du vært så heldig å klart og skaffe deg Nintendos nye konsoll vet du trolig hvor bra lanseringsstortittelen Zelda: Breath of the Wild er.

25 000 mAh-lader anbefales
Konsollen holder det gående et par timer om du er borte fra TV-en, men hva om du kunne lade den mange flere ganger mens du er ute? Det eneste du trenger er en tradisjonell USB til USB C-kontakt og en stor nok lader.

Vi har en Anker Astro E7 Ultra-High Capacity 25 600 mAh-lader liggende, og her er tallenes dom: fra 0 prosent batteri til 91 prosent tok tre timer når den ikke var i bruk, med tre av fire prikker igjen på laderen.

Det betyr at Switch-en nok kan lades opp minst 1,5 ganger til.

Siden batteriet i konsollen kun er på 4310 mAh (det er imponerende hvor godt optimalisert konsollen er som kan rundt et spill som Zelda i et par timer – mobiler begynner jo å bli utstyrt med 4000 mAh-batterier), kan man lade mens man spiller om laderen er kraftig nok, noe den vi testet med er.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse