Apple er nødt til å levere en mobil med mindre ramme og det er på tide å kvitte seg med hjemknappen.
Apple er nødt til å levere en mobil med mindre ramme og det er på tide å kvitte seg med hjemknappen.

Annonse


– iPhone 8 får ikke USB C, men lades likevel kjappere

Analytikerselskapet KGI er ikke enige med Wall Street Journal vedrørende iPhone 8: KGI hevder nemlig toppmodellen med OLED-panel ikke får USB C-lading.

Ny batteri-plattform
I stedet får alle de tre modellene (iPhone 8, 7s og 7s Plus) Lightning-lading som vanlig, men med en ny måte å lade på som gjør at ventetiden visstnok kuttes.

For å få til dette bruker iPhone 8 2-celle batterier med en L-form levert av Texas Instruments og Cypress. Det er usikkert om det nye batterisystemet også takler trådløs lading.

Den kjappere ladingen er visstnok ikke noe Apple kommer til å gjøre en stor greie ut av. I stedet blir det en fin liten oppgradering kundene kommer til å oppdage ved bruk.

Annonse
Lightning forsvinner ikke med det første
Ifølge KGI er det to grunner til at Apple velger å ikke skrote Lightning: Penger fra lisensiering til tredjeparter og det faktum at USB C-porten er større enn Apple egen.

Vi tror KGI har rett og at Apple ikke skroter Lightning enda – det vil i så fall skje gradvis og trolig starte med et mindre viktig produkt enn deres viktigste, nemlig iPhone.

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse