Flere brukere har problemer med MacBook Pro-tastaturet.
Flere brukere har problemer med MacBook Pro-tastaturet.

Flere brukere opplever trøblete MacBook Pro-tastatur

Brukere av 12-tommers MacBook er ikke alene om å ha problemer med sommerfugl-tastaturet (ekstern lenke). Også flere Pro-eiere melder om trøbbel.

Tastaturtrøbbel 
Flere av dem har tatt til Apples offisielle støtteforum for å forklare hva de opplever med det spesielle Mac-tastaturet. Feilene inkluderer taster som ikke fungerer, merkelige lyder og inkonsistent oppførsel.

Én av brukerne skriver at når Enter-tasten trykkes ned på den nye MacBook Pro-modellen, oppfører maskinen seg som at tasten ble trykket ned to ganger. En annen forklarer at bokstaven R dukker opp tilfeldig.

I tillegg er det en bruker som opplever at K-tasten slutter å fungere:

«Noen ganger er jeg nødt til å trykke på den fem ganger før den fungerer. Dette skjer som regel etter at jeg ikke har brukt PC-en på rundt en time (og den har gått i søvnmodus)», skriver brukeren.

Høye ulyder
Enkelte opplever også rare og høye lyder når de trykker på enkelte taster. Noen av dem mener at det kun skjer når MacBook Pro er blitt varm, mens andre hevder at det forekommer under lave temperaturer.

9to5Mac skriver at noen av problemene er relatert til programvare og kan fikses på den måten, men at flere maskiner må leveres inn for bytte av tastatur.

Undertegnede hadde også tastaturproblemer med MacBook 12. Så langt har ingen i redaksjonen hatt noen problemer med nye MacBook Pro på det området.

 

Kilde:
9to5Mac