Note 7 var kanskje ikke helt død allikevel.
Note 7 var kanskje ikke helt død allikevel.

Annonse


Tør du å kjøpe en Note 7?

Få måneder etter Note 7-lanseringen var skandalen et faktum: Etter at flere enheter tok fyr, valgte Samsung å trekke alle fra markedet.

Vurderer å selge oppussede enheter
Vel, nå kan det se ut til at de er på vei tilbake igjen. I hvert fall noen av dem. Den sørkoreanske publikasjonen Hankyung melder nå at Samsung planlegger å pusse opp enheter og selge dem på nytt.

Ifølge rapportene brukte Samsung 200 000 enheter da de etterforsket feilene. Igjen sitter de med 2,5 millioner Note 7-utgaver som de er klare til å gjøre i stand for salg. Hankyung skriver at selskapet håper å være ferdig med prosessen i løpet av mai og salget kan starte i juni.

Nytt chassis og mindre batteri
Dog vil ikke disse modellene bli like dem som ble lansert i fjor høst. Skal vi tro rapportene til den sørkoreanske nettavisen, planlegger Samsung å gjenbruke «kjernekomponenter». Disse enhetene vil ha nytt chassis og et mindre batteri.

Annonse
Mens den originale Note 7 hadde et batteri på 3500 mAh, skal de oppussede versjonene ha et batteri på mellom 3000 og 3200 mAh. For øyeblikket er de nye Note 7-enhetene kun tiltenkt India og Vietnam.

 

Kilde:
Neowin,
Hankyung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse