Bungies Destiny 2 kommer i løpet av 2017, og det ryktes at det også vil komme PC.
Bungies Destiny 2 kommer i løpet av 2017, og det ryktes at det også vil komme PC.

Annonse


– Destiny 2 kommer til høsten

Activisions årsrapport sier at det vil komme et Destiny 2-spill i løpet av året, og at det kommer ekstra innhold etter det.

Annonsert i årsrapport
Full Destiny-oppfølger i 2017 for å utvide spillets globale publikum, som sammen med påfølgende innholdsplaner vil legge forholdene til rette for vekst, heter det i presentasjonen av årsresulatene til Activision.

Destiny 2 har vært planlagt lenge, og vi skrev blant annet om det nye spillet var i februar 2016 – også da med en lanseringsdato en gang i 2017.

Selv om Activision ikke har sluppet noen konkrete detaljer om spillet, som var det første til Bungie etter at de forlot Microsoft og Halo-serien, har det likevel lekket ut noen.

Annonse


Blir helt nytt spill
Ifølge Kotaku blir Destiny 2 et helt nytt spill som skal stå på egne bein, og vil ikke bli en fortsettelse av spillet fra 2014 eller noen andre utvidelser.

Spillet vil i stedet bestå av nye fiender og planeter, og vil på flere måter skille seg ut fra Destiny 1:

«I løpet av de siste månedene har jeg hørt at Bungie-ledelsen ønsker at Destiny 2 skal føles som en ekte oppfølger, selv om dette innebærer at gamle planeter, karakterer og aktiviteter blir forlatt», rapporterte vi september 2016.

Kommer til PC?
Spillet Destiny ble lansert som det første store spillet etter Halo-serien fra Bungie og ble raskt populært, selv om det slet med serverproblemer for enkelte av utvidelsespakkene.

Det har til nå blitt laget for Xbox One og PlayStation 4 – og det rytkes at versjon to også vil komme til PC.

Kilder
The Verge
Neowin