– Windows Cloud vil stjele spillene dine for å selge dem tilbake til deg!

Epic Games-programmerer og en av mesterhjernene bak Unreal Engine, Tim Sweeney, angriper nok en gang Microsoft for det han mener er skitne triks.

Krass kritikk
Sweeney er ikke redd for å lufte hva han mener om Microsoft (hint: ikke positive ting), og nå er han på krigsstien igjen når han påstår at Windows Cloud, det nye OS-et fra Microsoft (som enda ikke er offisielt bekreftet) som skal kjøre Windows Store-apps.

Det er fremdeles usikkert om Microsoft kommer til å låse ned versjonen slik at det ikke blir mulig å installere Win32-programmer, altså å kjøre .exe-filer, eller om Microsoft ikke rører funksjonen i den lekkede versjonen som gjør det mulig å «sideloade» Win32-programmer.

Annonse

– Har som formål å låse oss ute!
Sweeney har hele tiden ment at Windows Store, Windows 10 og nå Cloud i kombinasjon med UWP (Universal Windows Platform) har som formål å låse ute konkurrentene slik at Microsoft kan bestemme hva som skal installeres på maskinene.

Apple har sin egen Mac App Store, men tillater installasjon av alle slags Mac-programmer, også de som er lastet ned fra nettet og ikke verifisert om man åpner opp for dette i innstillingene.

 

 

 

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse