Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Jobber EA med et nytt Skate-spill? De vil i hvert fall at tilhengerne skal tro det. (Ill.: Electronic Arts)

EAs samfunnssjef tvitret «Skate 4»

Spill: Da tok fansen helt av.

Half-Life 3 har mest sannsynlig plassen på toppen over de mest etterspurte spillene, men et nytt spill i Skate-serien er også noe folk drømmer om.

#Skate4
I helgen la Electronic Arts’ samfunnssjef, Daniel Lingen, ut en melding på Twitter som fikk følgerne til å koke. Det han skrev var kort og godt «#skate4».

Siden den gang har over 20 000 personer likt tweeten og over 10 000 har retweetet den, noe om viser at serien har en stor tilhengerskare.

Som Eurogamer skriver, var responsen overveldende og flere Twitter-brukere viser sin begeistring. Her ser du noen eksempler på det.

Skate 3 ble lansert i 2010 og er hittil det siste spillet i den populære rullebrettserien. Electronic Arts og Microsoft gjorde flere av spillere glade da de i fjor gjorde spillet bakoverkompatibelt med Xbox One.

I år som i fjor vil ikke Electronic Arts være til stede på den gigantiske spillmesse E3. I stedet vil de avholde sitt eget EA Play i forkant av messen. Da kan det være aktuelt å vise frem et nytt Skate-spill. Vi krysser fingrene.

 

Kilde:
Eurogamer

Stikkord: ea, sakte, Spill