Det har kommet en del feil på installasjonen av Windows 10 15019 - men de lar seg løse.
Det har kommet en del feil på installasjonen av Windows 10 15019 - men de lar seg løse.

Annonse


Problemer med installasjonen av Windows 10 build 15019?

Windows 10 build 15019 ble lansert i går til Insidere på “Fast ring” i Microsofts testingsprogram.

Den introduserte blant annet nye privatlivsalternativer og den nye Game Mode-funksjonen som skal gi bedre ytelse i spill.

Får kryptisk feilmelding
Dessverre har det ikke gått like greit for å alle å installere den siste pakken fra Redmond, og det har oppstått to prekære problemer med installasjonen.

Den første gir en feilmelding når du forsøker å installere – for eksempel “0xC1900401.” Den kan komme hvilken som helst x86-installasjon og det finnes ikke en fiks enda.

Annonse
Microsoft har beklaget feilen, og sier at de jobber med saken. Jason Howard i Windows Insider Engineering Team postet dette på Microsofts Answer-side:

Oppdatering på vei
– Det var en liten feil publiseringsprosessen. Ingen manuelle tiltak er påkrevd av Insidere. Vi har funnet frem til publiseringsfeilen og jobber med å fikse den. Du kan sjekke etter oppdateringer i blant, og etter hvert som oppdateringen kommer til ditt bestemte land eller region kan du laste ned denne.

Starter opp uten å starte
Feil nummer to lar seg imidlertid lette med enkle grep. Denne kjennetegnes av at Windows Update sier “Initializing” (“Starter opp”) og ikke gjør noe etterpå. Det kan hende at problemet forsvinner på egenhånd, men det finnes en måte å fikse det selv på:

Klikk på Start-knappen

Skriv inn Tjenester og start Tjenester-panelet.

Rull ned til Windows Update

Høyreklikk og velg Stopp.

Start PCen på nytt

Sjekk etter oppdateringer.

Oppdateringsprosessen skulle starte som forventet.

Hvis dette ikke fungerer, kan du forsøke å gå gjennom trinnene over og slå av Delivery Optimization i tillegg til Windows Update i Tjenester-panelet.

Kilde
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse