Apples designbok inneholder 450 bilder av ikoniske produkter og er dedikert Jobs.
Apples designbok inneholder 450 bilder av ikoniske produkter og er dedikert Jobs.

Annonse


Dette koster Apple-boken i Norge

På høsten i fjor lanserte Apple en egen designerbok som består av 300 sider med 450 fargebilder av selskapets produkter opp gjennom historien.

Nå i Norge
««Designed by Apple in California» skildrer 20 år med Apple-design – med 450 bilder av produktene våre og hvordan vi laget dem. En visuell historie fra iMac til Apple Pencil – med beskrivelser av innovative materialer og teknikker. Boken fanger hver detalj med ærlighet og formål.», skriver Apple om boken det tok åtte år å lage.

Boken kommer i to størrelser, 260 x 324 mm og 330 x 413 mm, og koster henholdsvis 1699 og 2499 kroner i den norske Apple-nettbutikken.

– Handler ikke om oss, like mye som objekter
Slik beskriver designtoppen Jony Ive boken:

Annonse


«Selv om dette er en designbok, handler den ikke om design-teamet, den kreative prosessen eller produktutvikling. Boken er en objektiv representasjon av arbeidet vårt, som ironisk nok beskriver hvem vi er.

Den beskriver hvordan vi jobber, våre verdier, hva vi interesserer oss for og målene våre. Vi har alltid håpet å bli definert for hva vi gjør, i stedet for hva vi sier.

Vi strever, med varierende suksessgrad, å definere objekter som ser uanstrengte ut. Objekter som fremstår så enkle, sammenhengende og så unngåelige at det ikke finnes noe rasjonelt alternativ.»

Skal du kjøpe deg «Designed by Apple in California»?

 

Kilde:
Apple

Annonse


Annonse


Annonse