Samsung Odyssey er en helt ny PC-serie for spillere.
Samsung Odyssey er en helt ny PC-serie for spillere.

Annonse


Samsung kaster seg inn i PC-spillmarkedet

Flere PC-produsenter har gjort det de seneste årene. Tidligere denne uken introduserte Lenovo Legion-serien og nå kommer Samsung med sin egen dedikerte spill-PC.

To spill-PC-er
Odyssey er navnet på den nye serien til Samsung og vil i førsteomgang bestå av to bærbare modeller på 15,6 og 17,3 tommer. Førstnevnte lanseres allerede i mars mens den største utgaven kommer i april.

Begge har en full HD-skjerm og Intels nyeste i7-prosessor, ukjent hvilken modell. Foruten størrelsen, er det også forskjeller på minnesiden.

15,6-tommeren har støtte for opptil 256 GB SSD og 1 TB HDD samt 32 GB minne. Odyssey 17,3 har opptil 512 GB SSD og 1 TB HDD med 64 GB minne. I tillegg er det kjent at Odyssey 15,6 lanseres med NVIDIA GTX 1050. Grafikken i den største modellen er ikke oppgitt.

Annonse


Lett 15-tommer
Samtidig oppdaterer Samsung Notebook 9-serien med en ny 15-tommer. Den kjører på nyeste Intel i7-prosessor og har støtte for inntil 16 GB minne og 512 GB SSD.

Skjermen er på 1920 x 1080 piksler og PC-en har et dedikert NVIDIA-grafikkort i form av 940MX. Modellen med NVIDIA-kort kommer kun til USA.

Av tilkoblinger har den to USB 3.0, én USB 2.0 og Samsung har også fått plass til en HDMI-utgang. USB-C er den foretrukne ladekontakten – noe flere og flere PC-produsenter går for.

Og hva med vekten? Drøye 980 gram. Det er svært lite for en bærbar på denne størrelsen.

Trykk her for å lese mer om avsløringene under CES 2017.

https://youtube.com/watch?v=I_va5PTYGzM

 

Kilder:
Samsung,
Engadget

 

Annonse


Annonse


Annonse