Qualcomm annonserer nye Snapdragon 835. Her under et arrangement i fjor høst.
Qualcomm annonserer nye Snapdragon 835. Her under et arrangement i fjor høst.

Annonse


Den nye Snapdragon-superbrikken er offisiell

Etter å ha først annonsert Snapdragon 835 i fjor, har det dukket opp mer informasjon om brikkesettet de seneste dagene. Nå avslører Qualcomm alt.

Snapdragon 835
Brikkesettet som forventes å sitte i flere av årets Android-enheter – og Windows 10-maskiner – blir en ordentlig kraftpakke sammenlignet. Qualcomm omtaler ikke ytelsesforskjellen sammenlignet med Snapdragon 820, men skriver i pressemeldingen at nykommeren bruker 25 prosent mindre strøm.

Størrelsesmessig er Snapdragon 835 35 prosent mindre enn forgjengeren. Dette vil føre til at produsentene kan lage mindre enheter og få plass til mer funksjoner og et større batteri.

Quick Charge 4.0 – som allerede er annonsert – er selvsagt på plass og skal gi fem timers taletid etter kun fem minutter med lading.

Annonse


Les flere nyheter fra CES 2017 her.

Åtte Kryo 280-kjerner
Snapdragon 835 består av åtte Kryo 280-kjerner der de kraftigste klokkes til 2,45 GHz og de mer effektive kjernene ligger på 1,9 GHz. GPU-en er en Adreno 540.

Ifølge Qualcomm er brikkesettet kraftig nok til å drive en 4K-skjerm på en enhet, men også en ekstern 4K-skjerm. Noe som kan bli viktig når Windows 10-enhetene med Snapdragon 835 lanseres.

 

Kilde:
Qualcomm

Annonse


Annonse


Annonse