Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Kjenner deg igjen. Honor Magic kan skjule meldingsvarsler på hjem-skjermen hvis kameraet ikke kjenner deg igjen. (Ill.: Honor)

Denne telefonen kjenner deg

Skjuler meldinger på hjem-skjermen hvis andre plukker den opp.

Honor har offisielt lansert Honor Magic-telefonen sin i Kina, og markedsfører den som om det var en telefon fra fremtiden.

Spesifikasjonene på telefonen er som følger:

– 5-tommers AMOLED-skjerm
– 12 megapikslers dobbeltlinsekamera, 8 megapikslers frontkamera
– Android 6.0
– Huawei Kirin 950-prosesor
– 2,900mAh-batteri
– 64 GB internlagring
– 4 GB RAM
– Fingersensor, avstandssensor, lyssensor, kompass, akselerasjonsmåler, gyroskop

Det som gjør telefonen spesiell er det Honor kaller «WiseScreen,» som bruker en sensor i telefonens ramme og en infrarød sensor i frontkameraet. Når en bruker plukker opp telefonen vil sensoren og kameraet fungere sammen for å gjenkjenne eierens hender og øyne, og deretter slå på skjermen.

Må kjenne deg igjen for å vise meldinger
En annen funksjon heter «FaceCode Intelligent Recognition» som gjør at telefonen bare viser meldingsvarsler hvis den gjenkjenner personen som holder den.

Denne «Magien» er bygget på Android men inkluderer et ekstra programvarelag som heter «Magic Live,» som bruker kunstig intelligens for å gjøre enkelte oppgaver.

Honor sier at telefonen for eksempel kan oppdage det når noen kjører og be dem om å bytte telefonen over til kjøremodus.

Telefonen er lagt ut for salg i Kina, og selv om det er mulig at Honor vil bringe Magic til andre markeder, har de ikke kommet med noen offisiell uttalelse enda.

Kilder
Android Authority
The Verge

Stikkord: honor, magic, Mobil