Nokia 150 er finnenes første i mobiltilbakekomsten.
Nokia 150 er finnenes første i mobiltilbakekomsten.

Annonse


Nokias comeback-mobil har Snake

Tidligere denne måneden kunne Nokia bekrefte at de nærmer seg comeback i mobilmarkedet. Nå har de annonsert den første, nye Nokiaen.

Nokia 150
Sammen med finske HMD utvikler de en ny rekke med mobiltelefoner og mens Android-enhetene ikke er først ut, har de avduket deres nye Nokia 150.

Dette er en budsjettmobil med fysiske taster og en liten, lavoppløst skjerm. Operativsystemet er Series 30+ og brukergrensesnittet er kjent for dem som har brukt en nyere budsjettmobil fra finnene.

Med Snake!
Nokia 150 kommer i to utgaver der den ene av dem har støtte for to SIM-kort. Til felles har begge en 2,4-tommers QVGA-skjerm, det betyr 320 x 240 piksler, t9-tastatur og et VGA-kamera med LED-blits. De har også Bluetooth 3.0, FM-radio, mp3-spiller og støtte for microSD-kort.

Annonse


Nye 150 kan også skryte på seg at det udødelige Snake-spillet er på plass i form av den nyere Xenzia-utgaven. En demo av Gamelofts Nitro Racing ligger også forhåndsinstallert på mobilen.

Prisen starter på 26 dollar, snaut 220 kroner før norske avgifter, og planlagt lansering er i løpet av det første kvartalet i 2017.

Snake er selvsagt på plass.
Snake er selvsagt på plass. (Ill.: Nokia)

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse