Patentside mener dette kan være Surface Phone.
Patentside mener dette kan være Surface Phone.

Annonse


Patentside hevder dette kan være Surface Phone

Sammen med de rammeløse skjermene er det spesielt to ting som peker seg ut på mobilmarkedet 2017: Nokias tilbakekomst og den myteomspunne Surface Phone.

Nye designtegninger
Patently Apple har kommet over noen designpatenter som ble gitt til Microsoft 6. desember i år. Patentsiden tror at dette kan gi en pekepinn på hvordan Surface Phone blir både med tanke på utseende og egenskaper.

Blant annet skriver de at telefonen har støtte for Surface Pen og at det er gjort plass til denne i et hulrom i mobilen. I tillegg nevner de at det tilsynelatende ser ut til at lydutgangen er fjernet og at enheten har USB-C-kontakt.

PS. Patently Apple traff godt på patenttegningene til Surface Studio.

Annonse


– Er ikke av Surface Phone
Daniel Rubino i Windows Central lar seg ikke rive med at det som hevdes å være patenttegninger av Surface Phone.

Han mener at hulrommet i tegningene tydelig viser en standard 3,5 mm lydutgang, ikke en plass til en Surface Pen. Rubino legger til at det Patently Apple mener ser ut som en USB-C-kontakt, mer likner på microUSB-kontakt. Førstnevnte er som regel mer symmetrisk.

«Helt ærlig, folkens, så ser jeg ikke mye interessant her. Designpatentet ser ut som en generisk søknad på det som rett og slett kan være Lumia 650. Faktisk så nevner patentet Micromax, Sony Xperia, LG Optimus, Lumia 830 og Lumia 530 – alle telefoner fra 2012–2014 – under «andre publikasjoner» for patentets referanser», skriver Rubino.

Samtlige patenttegninger kan du se i kildelenkene.

Hva tror du? Kan dette være Surface Phone, eller har Windows Central et poeng?

 

Kilder:
Patently Apple,
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse