Google har avslørt Invisible ReCaptcha.
Google har avslørt Invisible ReCaptcha.

Annonse


Denne Google-nyheten vil glede alle!

Desember 2014 kunne vi melde at Google endelig hadde løst et av nettets største plager: Bot-sjekker-systemet Captcha (Completely Automated Public Turing).

Kan katten din bestå testen?
Den gang introduserte de en knapp for å finne ut om du var menneske eller en robot som ønsker å misbruke nett-tjenester, nå kommer oppgraderingen av funksjonen, noe som innebærer at du ikke en gang behøver å trykke på boksen.

Google har ikke avslørt nøyaktig hvordan det nye systemet fungerer, men det er trolig snakk om deteksjon av muspeker-bevegelser i bakgrunnen, slik systemet fungerer nå, men altså en ytterligere forbedring slik at man også slipper boksen.

 

Annonse


 

Kilder:
Cnet
Google