Fra skyen til over alt. Du trenger ikke lenger ha hjemmetjener for å strømme medieinnholdet ditt over alt.
Fra skyen til over alt. Du trenger ikke lenger ha hjemmetjener for å strømme medieinnholdet ditt over alt.

Annonse


Plex med støtte for skylagring

Plex er mediaserveren som lar deg strømme mediefilene dine over alt, fra PCen eller en NAS til iPad, iPhone og Android-enheter.

Strømmer over alt
Alt du trenger å gjøre er å installere programvaren, og så importere filer, og vips har du satt en Internettbasert strømmetjener som kan strømme til for eksempel mobilen over 4G Internett.

Nå har Plex oppdatert skytjenesten sin, Plex Cloud, til å inkludere støtte for Google Drive, OneDrive og DropBox i tillegg til allerede semi-støttede Amazon Cloud Drive.

Fra skyen til mobilen
Det vil si at du kan laste opp mediefiler til tjenestene og få dem strømmet over Plex-appen din.

Annonse


Tidligere hadde Plex Cloud bare sporadisk støtte for Amazon Cloud Drive, som på grunn av tekniske problemer ikke kunne implementeres skikkelig – noe som førte til spekulasjoner om hvorvidt Amazon aktivt blokkerte for tjenesten.

Fungerer fint
De fleste rapportene tyder imidlertid på at det ikke er de samme problemene med de nye skytjenestene, og i hvert fall Google Drive skulle fungere helt fint, skriver International Business Times.

Plex er tilgjengelig for mer enn bare iOS og Android – appen er tilgjengelig for PCer, konsoller, smart-TVer og mange strømmebokser.

For å bruke Plex Cloud trenger du imidlertid en invitasjon, som du kan registrere deg for her.

Kilde
Plex Cloud
International Business Times

Annonse