Det skal ikke mye trykk til for å få iPhone 7 til å produsere irriterende knirkelyder.
Det skal ikke mye trykk til for å få iPhone 7 til å produsere irriterende knirkelyder.

Annonse


Rapporterer om irriterende knirkelyder fra iPhone 7

I en 15-siders forumtråd hos MacRumors kommer det inn klage etter klage på klikke- og knirkelyder fra iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Det er også en del YouTube-videoer som har gitt fenomenet et velkjent og fengende navn: Crack Gate.

Helt vanlig bruk
Forumbrukerne bekymrer seg over vanntettheten og forsøker å gjenskape knirkelyder – noe de klarer uten problemer.

Knirkelydene kommer fra helt vanlig bruk, sies det; og et enkelt trykk langs kanten på telefonen kan være nok for å utløse ulyden.

Annonse


– Jeg bøyer ikke telefonen og påfører den ikke en gang 500 grams trykk. Jeg hadde forstått det hvis jeg måtte påføre mye trykk, men dette kommer når jeg bruker like mye trykk som å trykke på en knapp, sier Reddit-brukeren kneeul på Reddit-tråden for “knirke-gate”

Lar seg gjenskape
Andre opplever knirkelyder hver gang de bruker Force Touch – som krever et lett trykk på skjermen for å registrere sekundærklikk, mens andre igjen er nødt til å bøye telefonen litt for å oppdrive knirkelyden.

Vi har merket litt av det samme på redaksjonens iPhone 7, men uten at knirkelyden er spesielt høy – så det er fullt mulig at dette problemet gjelder langt flere iPhoner enn bare noen få her og der.

Dårlig byggekvalitet
Mange forumbrukere som har levert erfaringer med knirkelyden er bekymret for vanntattheten, mens andre igjen sier at problemet gjelder to skruer i bunnen av telefonen og at det skal være mulig å ta med telefonen til en Apple Store for å få disse to skruene tettet.

De fleste klager imidlertid på dårlig byggekvalitet, noe man ikke skulle forvente av en telefon som koster godt over 7000 kroner.

Kilde
Tips

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse