Over tusen brukere rapporterer om feil på skjermen til nye MacBook Pro - med og uten Radeon-skjermkort.
Over tusen brukere rapporterer om feil på skjermen til nye MacBook Pro - med og uten Radeon-skjermkort.

Annonse


Skjermen på nye MacBook Pro får panikk

Ved store utrullinger av maskinvare vil det alltid være noen modeller som får produksjonsfeil, men nå som nye MacBook Pro har begynt å komme i hendene på forbrukerne, begynner rapportene om feil på skjermen å komme.

Flere brukere på forskjellige forumer, inkludert Apples støtteforum, rapporterer om skjermpanikk på den nye MacBooken fra Apple.

Skjermen får panikk i flere forskjellige scenarier, fra redigering i Adobe Premier til enkle kopieringer til Apple Photos, sier brukerne, som nå må tilbake til køen og få levert nye Macer – en gang i slutten av desember.

Over tusen rapporter
9to5Mac har de for tiden en spørreundersøkelse der over tusen brukere har rapportert om feil på skjermen på alle MacBook Proene, som skulle tilsi at dette er et større problem enn det man kan vente av produksjonsfeil på en såpass stor utrulling av maskinvare som MacBook Pro er.

Annonse


Det virker som om det er par fellestrekk ved kræsjene, som kommer når man bruker Adobe Media Encoder eller Adobe Premier, og det kan være en løsning å bygge rendringsteknikken til Metal eller programvare – men vi råder alle som har problemer med MacBooken sin til å levere den inn og få en erstatning.

Her et er eksempel på hvordan skjermpanikken ser ut:

Kilde
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse